Läskiga nötter

I dag kom korna hem till gården från sitt bete. Jag hängde på en sväng och hämtade några av dem. Lite läskigt, är extremt oerfaren av kor och de är ju så stora och starka… en tjur var med i gänget också, men han var faktiskt snäll. Vi vallade på dem på transporten utan hund, och det gick riktigt bra med lite envishet.

Nichlas Lack (Vallhunden Lack). :wub:

Kitty fick hänga med och vattna nötterna sedan, och huuuuuuuuujedamig vad läskigt, morrade hon dovt nerifrån magen… haha! Helsvarta kor i mörker, förstår inte alls varför hon tyckte det var konstigt… :whistle: Vi får ta en sväng dit innan jobbet och kolla på dem i dagsljus helt enkelt.

Du gillar kanske också...

4 svar

 1. Kerstin skriver:

  Härligt Anna!
  Det ser jättemysigt ut! :gladnickar:

 2. Kerstin skriver:

  (Den kommentaren skulle ha varit till inlägget ”Två första veckorna i huset”. Hupps.

 3. Wolfgang skriver:

  Då kan ni få färsk mjölk varje dag!
  Pannkaka på sådan mjölk måste vara jättegod!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *