Grönt ljus för Kittys armbåge


Hångla upp Kjerstin måste man ju göra! Kolla svansen! :wub:

I går var Kitty och jag hos Kjerstin för en koll av armbågen. Hon hade ju en inflammation i en led där, efter en vildsint promenad för snart fyra veckor sedan. Det har varit hemska veckor. :getlost: 🙁 Länge klarade Kitty av koppelvilan bra, men senaste veckan har faktiskt varit vidrig och inte mått bra alls. Extremt uttråkad. Så jag höll tummarna så att knogarna vitnade för ett trevligt besked igår. Och jajamensan: Hon vrider inte längre ut armbågen när hon rör sig och hon har vid palpation inget tecken på en kvarvarande inflammation eller smärta. Härligt! :anneliesdans:

Så nu ska vi försiktigt öka på och sätta igång henne. Jag suckade djupt när Kjerstin avrådde mig från att starta henne i Fagersta i början januari. Tredje gången vi skjuter upp debuten… men som Kjerstin sa: ”Hon måste ha friska och starka armbågar om hon ska hålla i agilityn.” Det är liksom inget man gamblar med.

Så! Upprappning av rörelse och motion nu, och börja träna agility tidigast efter trettonhelgen. Även om jag surar för att debuten skjuts upp igen så är det vansinnigt härligt att få sätta igång henne nu. Ingen av oss mår bra av den här koppelvilan. Det är ju dessutom andra koppelvilan på ganska kort tid: I oktober gick hon ju över två veckor på grund av punkterad trampdyna. Booooooooooring! :sick:


Sååå spännande att kolla på alla som kommer in på kliniken!

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Angela skriver:

    Så härligt att läsa!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *