Så blir 2013

Jag har ju siat i december ett par gånger inför det kommande året. 2011 måste jag har tappat bort det helt i villervallan över att jag precis innan årsskiftet fick reda på att jag fått nytt jobb. Det var ju lite tråkigt, det är roligt att skriva facit. Men men, förutom att jag planerar att sammanfatta året som gått så kommer här en liten spåkuleblick på nästa år.

Anna

 • Fyller 33 år i maj
 • Kommer att döma ett par agilitytävlingar
 • Kommer eventuellt hålla någon agilitykurs, men ligger lågt på den fronten sedan länge (på grund av ointresse från min sida)
 • Ska fortsätta träna regelbundet, får se om jag fortsätter med Friskis fast vi har flyttat. Har blivit allt mer hemmaträning och allt mindre träning på gymmet.
 • Ska fortsätta njuta av vårt nya hem och förmodligen ha en helt fantastisk första vår och sommar i huset.
 • Jobba ihop mig och bli ett team med Kitty på agilitybanan.  :wub:
 • Är för första gången på över 10 år HELT fri från ideella uppdrag i diverse föreningar, främst brukshundklubben. Ingen sektor, styrelse, inget webbmasteruppdrag eller annat… förutom domaruppdrag och eventuellt någon kurs då!

Boris

 • Fyller 14 i juli  :skutt:
 • Fortsätter vara frisk och glad, orkar hänga med på promenader och får förhoppningsvis fortsätta vara så positiv och obekymrad som han är.
 • Får uppleva sin första vår och sommar med egen trädgård. Han kommer att ÄLSKA att kunna gå ut och sola och slå en pink när han vill! Längtar redan efter första vårsolstrålarna, han är först på bollen varje vår!

Ila

 • Fyller 10 i maj
 • Första året som helpensionär från agilityn!
 • Förhoppningsvis får vi hennes ögonbesvär under kontroll!

Flaxa

 • Fyller 7 år i februari
 • Tån fortsätter hålla
 • Tävlar sitt tredje SM i juni och planen är att komma i riktigt fin agilityform tills dess. Jag kommer nog att börja tävla henne i mars igen (inte tävlat sedan augusti i år)
 • Kvalar till SM 2014 individuellt
 • Fortsätter utvecklas i vallningen, kanske ska jag komma igång och träna lite tävlingsmoment med henne och inte bara göra praktiska gårdsjobb?

Kitty

 • Fyller 2 år i april
 • Får vara skadefri
 • Debuterar äntligen på agilitybanan!
 • Tävlas och tränas i agility och kommer förhoppningsvis att utvecklas massor tillsammans med mig
 • Tränas vidare i vallningen av både Lena och mig

Du gillar kanske också...

4 svar

 1. Wolfgang skriver:

  Lycka till med dina föresatser Anna!

  Det är bra med mål i livet. Hoppas Boris och Ila hänger med länge till!

  Kram från Mom – Pup

 2. Var inte Ila och Lovis lika gamla? Lovis skulle fyllt 10 år 2013.

  Hoppas dina prediktioner blir verklighet!

 1. 22 februari 2013

  […] innan hon haltade i måndags hade jag funderat på hur jag ska göra med agilityn. Målet jag satte upp att kvala till SM 2014 individuellt kom liksom till av gammal vana bara … Direkt när jag hade […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *