Första pinnen i klass 2 och udda pris

I dag satte vi den! På plats i Häverö för dubblerad klass 2-tävling i vidrig hetta. Första klassen var riktigt fin, en ynka rivning som jag tar på mig på grund av tvetydig handling. Överlägset bäst tid i hela klassen, hon fick riktigt bra vägar och växlade så skickligt mellan att korta sig på mina kommandon och att sticka iväg. Härlig känsla!

De två nästkommande loppen var inte så roliga, fina bitar men vår kommunikation var inte i topp. Hon vägrade att lyssna på fram för att ta tunnelångången framför näsan och vek gång på gång in framför fötterna på mig. Just detta har vi tränat tre gånger denna vecka, se en av träningstillfällena här:

Eftersom hon haft så svårt att bryta och ta andra tunneln så har jag förstås belönat det mycket , så hon tyckte väl att hon skulle göra det som ger mest pröjs- 😉 Vi ska förstås träna vidare på detta, perfekt att ha två fina egna tunnlar här hemma.

Inför fjärde loppet var jag galet taggad och fokuserad, snudd på förbannad faktiskt. Jag målade upp några diskscenarier under banvandringen och blev skitsur när jag såg diskarna framför mig. :arg: Nu jävlar skulle vi ta det! Och vad bra det blev! Vid ett tillfälle får vi lite skakighet, det är efter däcket. En svår passage där många vek in framför föraren och tog hopphindret istället för att fortsätta rakt fram. Kitty går riktigt jäkla bra och får kanonvägar hela vägen, liten liten utsvävning på sista om man ska vara petig. Men wow, härligt lopp! Och jodå, vi vann hela klabbet och på en kanontid igen. Roligt!

Jag gjorde nog dagens mest udda val på prisutdelningen, tog en krokodilstaty i betong … :fniss: Men den var fin och välgjord, blir kul att placera någonstans i vår trädgård … tung som satan var den i alla fall, så biceps kan få vila resten av dagen … :party:

Du gillar kanske också...

8 svar

 1. Helena skriver:

  Passar väl bra in i nya idén om statyer och trädgårdstomtar?

 2. Åsa skriver:

  Så jäkla läcker är hon. GRATTIS!

 3. Helene skriver:

  Grattis till vinst och pinne!!! :pompoms: :party:
  Verkade var lite småkluriga banor?!

  • Anna skriver:

   De var roliga, kändes inte för svåra för klass 2 på något sätt. Men det gällde att vara snabbt in i situationerna och hinne ge linjerna hela tiden.

 4. Krokodilen ska ju vara vid poolen såklart!! :party:

 5. Åhza skriver:

  Grattis! oolt pris också! :party:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *