Valpen är vald – här är Steve!

140517_steveifamn

140518_stevehosahza

140517_steveigraset2

140517_stevesover

Och så klart blev det hane 3 … gullungen! Har hängt ett par timmar med Steve och syskonen igår, då Åhza behövde valpvakt. Erika kom också och fick under tiden vi var där reda på vilken tik som blir hennes. Roligt!

Alla hanarna (och tikarna förstås) är urgulliga och jättetrevliga! Det känns nästan som att det kunde blivit vilken som av dem, så det var liksom bara att bestämma sig för en. Tog den jag kände mest för, helt enkelt.  :whistle: Steve är inte vildast eller kaxigast, fysiskt är han den som är lite mindre – just nu. Men han kommer säkert växa ikapp! Han är enormt kelig,  väldigt intresserad av att gosa, mysa och bli klappad. Och han tar i sann buugungeanda nacksving på syskonen, brottas och fixar. Han verkar vara en rolig prick!  :wub:

Här är en film på Steve från idag, är han inte för gullig? :wub:

140517_stevehangel2

140517_stevepuss

 

140517_steveater

140517_stevebrottarned
Steve brottar ned brorsan! :fniss:

140517_steveigraset

 

Valparna verkar gilla att åka kana. De knallar uppför rampen och åker glatt ned – för att direkt knata upp igen. Knasputtar. Filmade lite:

Du gillar kanske också...

4 svar

 1. Angela skriver:

  Så gulliga!

 2. Karin MD skriver:

  Otroligt gullig! Grattis!

 3. Gunilla skriver:

  Underbara ♥♥♥

 4. Steffanie skriver:

  Vilken pussgurka!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *