Kitty skadad

140712_skadadkatt

Äsch då! I onsdags haltade Kitty rejält på vänster fram. Jag har ju inbokat både kurs för Annica Aller denna helg och ett par dagars tävlande på Slottshoppet i nästa vecka. Så det var bara att ringa sjukgymnasten och få det kollat. Hon haltade inte längre då, två dagar senare, men har tydligt ont i ligamenten i carpus. Så varken kurs eller tävling förstås.

Kjerstin var inte jätteorolig, och eftersom hon visade liknande symptom i mars i fjol och då kollades av ortoped utan att något hittades, hoppas vi på en liknande enkel historia denna gång. 🙂

Nu kör vi koppelpromenader och isa benet en kvart i ishink var fjärde timme (efter aktivitet, aldrig före!). Hon får inte hoppa ned från t.ex säng, soffa etc. Så det blir ett par tråkiga nätter utan Kattgos i sängen. :wub:

Om det blir sämre åker vi in och röntgar, annars återbesök hos Kjerstin i slutet av juli för att kolla läget.

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *