Leka är kul!

141210

141210_2

Steve och jag har verkligen roligt när vi leker. Han är lätt att få igång även när jag inte har leksaker till hands. Jag kan lekfullt knuffa på honom och gosbusa, leka tafatt och ha skoj. Han gillar både att springa och hämta boll och att kampa och dra i grejer, och då speciellt fårskinnsleksaker. Vi har lätt för att ha kul ihop, och jag är så glad för det! Har man leken med sin hund har man ju så mycket! Han är väldigt balanserad, går helt in i leken men slår aldrig över i för hög stress. Huvudet med sig, det gillar jag. :wub:

Jag har börjat busträna lite sitt, ligg och stå. Han börjar förstå även uppsitten och ställa sig från ligg. Jag har inga direkta mål med träningen mer än att det är kul att träna på det.

Här är en film på när vi busar, från ikväll!

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *