98 % rutuppsättning och 2% träning

150131_flaxastevegunga

150131_ilagungan

150131_ilagungan2

150131_ilagungan3

150131_ilaspringer

150131_stevekullen

150131_stevejordkallaren

150131_jordkallaren2

Snön bara öser ned. Att få till någon slags träning ute är bara att glömma … jag gjorde ett försök att sätta upp min nyinköpta lydnadsruta häromdagen. Jag brukar ju skämtsamt säga att vallträning består av 98% fårskötsel och stängselbygge och 2% träning. Detta kan nog appliceras på rutanträningen också, haha! Antar att jag får snits på det med tiden, men just nu tar det 98% av tiden att sätta upp rutan och få den någorlunda presentabel. Och sedan 2% träning då. Om man hinner innan den snöat igen …

150131_rutanfore
150131_rutanefter

Ja, jag är träningssugen. Men det är ju också väldigt kul att känna suget igen. Nu börjar jag verkligen se fram emot att få utbilda Steve i både vallning och agility. Koman efter Kittys bortgång har börjat lägga sig och jag kan känna glädje över att träna igen.

Annars har vi det himla bra. Flocken är så glad och fin, alla är nöjda och de är väldigt enkla att ha att göra med. Steve har läkt igen bra efter tandborttagningen. Det fungerar superbra på dagiset, jag är otroligt nöjd med jobbet de gör där. Ila är en riktig busunge på promenaderna och ibland kommer meddelanden från dagispersonalen att de skrattar åt henne för att hon varit så busig på promenaden. Det värmer ett mattehjärta att höra, att till och med gamla tanten tycker det är kul på dagis! :wub:

Steve har fått en favoritplats i trädgården, se bilderna ovan. Han sitter där på jordkällaren och bara myyyyyser över sin fina utsikt. :pusspakind: Väldigt Tjuren Ferdinand över det hela :skrattrull:

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Zip o skägg skriver:

    Inte lätt att träna men lugn, snart e våren här o då köööööör man allt vad tygeln håller

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *