Flaxafilning på lydnadstvåan

150222_flaxaapporten

Sakta men säkert börjar Flaxa tycka att det är okej att sätta sig fot trots att hon har apporten i munnen. Hon är så söt! Och duktig. :wub:

Fjärrdirigeringen börjar sätta sig. Det är uppsittet som kan ställa till det lite, hon har inte alltid rätt schvung upp så hon kommer bara 2/3 upp i ett halvsittande. Bara att träna på! Hon tycker det är vaaaansinnigt roligt och tycker själv att hon är jätteduktig. :jatteglad:

Rutan (sändande med ställande) har vi inte börjat med, jag har provat en gång bara. Så fort det töat bort här hemma ska jag börja fila ordentligt på den. Den känns som en riktig utmaning för oss. Vet inte varför jag känner så, det är bara en känsla jag har.

Fritt hopp över hinder håller jag på och testar mig fram lite med. Det är flera delar där, som måste tränas för sig och sättas ihop. Bara att sätta sig på avstånd från mig tycker Flaxa är klurigt. Hon vill ju lägga sig! Fort som attan slänger hon sig i backen med glad svans! Så det där får vi träna på. Jag tror att vi ska kunna få till det ganska enkelt ändå. Innan vi började med fjärren hade hon ju aldrig satt sig från ligg heller, och det gick fort att lära henne. :pusspakind:

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Gammal agilityhund som hon är, lägg upp en slana på konerna så det blir ett hinder att hoppa in i rutan. Fungerade utmärkt för Lovis 😀

  2. Wolfgang skriver:

    Flaxa – Bäst i världen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *