Mars-peppad

Oj vad tiden rinner iväg! Vi har haft roliga veckor med mycket hundträning, träffat släkt och vänner och kunnat skönja små glimtar av vårens ankomst. Kursen för Malin var förstås JÄTTEROLIG och alla de små larviga valparna som tog sina första staplande steg i höstas på första kursen har nu blivit stora stjärnor. Så himla roligt att se! :wub:

Av vallkursen vi går har nu hälften av gångerna passerat. Vi är inte alls på samma nivå som de andra, men det visste jag ju när jag anmälde mig. Med Steve jobbar vi på tändningen fortfarande. Han gör fina framsteg och det är verkligen skoj att vara igång! Jag har tränat ett par gånger mellan kurstillfällena också och det känns riktigt bra! Jag kan känna mig lite förvirrad mellan varven kring hur jag ska tänka, men omges av så duktiga människor som kan hjälpa mig rätt.

Flocken är fortsatt superfin och jag är så glad åt mina fyrbenta kompisar. De verkar allihop må riktigt bra och är glada och harmoniska. Jag är jättenöjd med dagis som gör ett så fint jobb med dem, ibland får jag nypa mig i armen över att jag lyckats ramla över ett så otroligt proffsigt och kärleksfullt dagis! :pusspakind:

Här kommer lite blandad marskompott …

150321_vallning
Tränar på vall-läxan!

150321_dorrenoppen
Vi har provat att ha dörren öppen ett par timmar. Det gillade Steve, han låg och spanade nöjt från trappan.

150321_vallkurs
På kursen har de en jättefin 25:a. *grön av avundsjuka*

150321_ila
Ilas frisyr har, som brukligt är vid denna tid på året, trätt in i raggsocke-stadiet.

150321_lang100
Kurs för Malin! Superkul!

150321_dramaten
Syrran och jag har varit på dramaten och sett pjäsen ”Nästan lika med”. Väldigt stark och bra! Häftig upplevelse.

150321_storsten
Efter lite kultur vart det röj på tomten!

150321_elda

150321_speedsteeve
Steves halvbrorsa Speed (Seemework Kelli-Loki). Redan när Steve var valp trodde jag att de skulle bli väldigt lika! Öronen skiljer dem åt, annars är de faktiskt ganska likadana :tongue: Spiiiiiiiiid och Stiiiiiiiiv!

150321_lamm
Små flasklamm är också vårtecken …

150321_familjen
Dolph, mamma Majken, syster Knuff och Steve!

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Wolfgang skriver:

    Fina bilder Anna och bra skrivit! Finns det inte en ”hundtidning” du kan frilansa för?
    ( Men då blir väl Mac World sura?! )
    Men det är väl snart dags att skriva en bok? Det gör man ju inte ensam så vi kan bidra med tillfällen när dina telingar var hos oss!

  2. Thea skriver:

    Jag älskar att läsa om när ni röjer i trädgården, kan du skriva mer om det i framtiden ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *