Pippifåglarna fyller 1 vecka

150327_1veckagammal

150327_flygdags

150327_vingar

150327_1veckarumpa

 

Kyllingarnas första levnadsvecka är avklarad! De mår i stort bra, men det har varit lite bajsklumpar i någras rumpor (som vi tvättar bort) och en av småttingarna har varit väldigt hängig ett par dagar. Den har haft igenkletade ögon så vi har tvättat dem regelbundet och matat med A-fil. Nu är h*n mycket piggare och det verkar gå åt rätt håll. Hjärtat blöder lika mycket även för en väldigt liten om den inte mår bra! :wub:

De har utvecklats mycket på denna första vecka! De är starkare, har bättre koordination och har börjat byta ut dunet mot fjädrar. Framförallt syns det på vingarna. De är väldigt roliga att studera. Och de bajsar jättemycket!  😆

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Pup skriver:

    Skitkul?

  2. Beatrix Agnvall skriver:

    Japp, bajsa skulle jag verkligen säga är kycklingars superkraft! Antagligen går det att könsbestämma dom redan nu på vingarna, men jag jobbar ju med en helt annan ras av kycklingar och kan inte de domesticerade. Söta är dom iallafall 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *