Påskkycklingarna 2 veckor!

150403_kycklingarna2veckor

150403_kycklingarna2veckor2

150403_kycklingarna2veckor3

Vad passar bättre till påsk än kycklingbilder? :happy:
De växer så det knakar, och några av dem har dragit ifrån ordentligt. De är nästan dubbelt så stora som de mindre. Karl-Berit, kycklingen som har något vajsing med ögonen, har fått ett namn och repar sig fint. H*n äter, dricker, sover och skiter. Bara att vänta och se! :wub:

Två stycken har tyvärr dött, de låg döda på morgonen när vi kom upp. Sådant får man räkna med har jag förstått, även om det förstås är tråkigt. Så nu har vi 13 stycken kvar.

De är väldigt pigga på att pröva vingarna, de tar fart och flaxar från burhörne till burhörne. Några har testat på att flaxa upp och sätta sig på vattenautomaten. Stjärtfjädrarna börjar komma ut ordentligt och det syns små piggar mellan ögonen på dem, det som ska bli kam.

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *