Kycklingarna fyra veckor – i helgen åker de ut!

Oj vad deras svarta partier exploderat senaste veckan! Speciellt de lite större har fått mycket svart. Den här veckofotograferingen fick en blivande tupp (är jag ganska säker på iaf!) ställa upp som modell.
De är verkligen stora nu! Och hönshuset är klart sånär som på inredning, så i helgen ska de flytta ut. De behöver större utrymme, och vi behöver vila våra näsor … Haha, de har verkligen börjat lukta denna vecka. :tongue:

Nya features är annars att de börjat sandbada. Jag trodde att en kyckling var döende och skrek på Oskar att komma och titta. Då insåg vi att den rullade sig och njöt som en vuxen höna eller tupp gör i ett sandbad. Sött!

150416_4veckor_3

150416_4veckor_2

150416_4veckor_vingar

150416_4veckor_4

150416_4veckor_5

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Gunilla skriver:

    Så fina! :skutt:

  2. Wolfgang skriver:

    Ni är otroliga! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *