Lillskräpet har ju fyllt ett år!

150424

Ja, lille Steve (56,5 cm i mankhöjd och matchvikt 19,5 kilo) har alltså passerat sin första födelsedag! Och det första året hos oss har han klarat med bravur. Vilken härlig och fin hund vi fått, vi är så glada åt honom!

I dag har vi varit och träffat får för första gången på en månad. Efter att vallkursen var slut har vi mest haft kycklingar i huvudet, om någon har lyckats undgå det … :rackerut: Och så har vi fokuserat på agilityn och hopptekniken. Men i dag var det dags igen, en liten valldejt hos Åhza. Väldigt kul att se mamma Majken in action, fifan vad läcker hon är.

Steve hade tänkt ytterligare ett snäpp och idag upplevde jag verkligen för första gången att jag kunde förmana honom lite grand och få honom att hålla sig i skinnet (och inte studsa!) men ändå fortsätta jobba. Roligt! Min plan är att låta honom fortsätta träffa får här i vår när tillfälle ges och medan han växer och mognar tror jag att tändningen kommer att öka. Det var verkligen kul idag, min fina lilla prins. :wub:

150424_snyggsteve

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *