Steve lös med fåren för första gången

150520_vallning2 150520_vallninghasahza

I dag fick vi verkligen till det i hagen, så himla roligt! Steve lyssnade så fint och var så kommunicerbar så jag började att släppa runt honom lite. Jag fick kuta lite … ser väldigt kul ut, ser lika smidig ut som mina tunggumpade kycklingar när jag länger på steget :-D. Han är så mjuk och fin, lyssnar och är öppen för mina förslag … :gangsterskratt: Duktig kille! Åhza och jag var jättenöjda med honom, som det kanske lyser igenom på filmen …  :whistle:

Idag har han inte ”studsat” en enda gång, utan har varit jätteduktig med att sätta igång fåren och ha kontakt med dem och fösa på varv efter varv. Så himla härlig känsla!  :hjarta:  :hjarta:  :hjarta:

 

 

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *