Övning ger färdighet x 2

150522_sitt2

150522_sittpinnen

Nu har jag tagit bort värmelampan ur hönshuset! Stort steg! De sitter faktiskt på sina pinnar nu om natten, det är fantastiskt skönt att få allt bajs på ett ställe istället för utspritt över hela boxen. Snacka om att spara massor av tid vid mockningen!

Vi har plockat bort två tuppar, så nu har vi totalt 11 pycklingar. Det är lite tidigt att fastställa men det ser ut att vara sex hönor och fem tuppar (sju innan). Karl-Berit, a.k.a K-B, ser allt mer ut att vara en Karl snarare än en Berit … :ninja:

K-B är fortfarande lite pälslös/dunlös kring ögonen. Men han behöver inte lika mycket omvårdnad som förut, vi torkar runt ögonen max någon gång i veckan nu. Så här såg det ut igår före och efter rengöringen:

150522_kbinnanochefter

Jax tränar och tränar på att gala. I dag hörde jag att han fick till andra delen av galningen, om ni förstår hur jag menar. Har inte lyckats fånga det på film ännu. Så här lät han häromdagen, ni måste ha ljudet påslaget:

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Jennie skriver:

    ”Jax lyssnar på Boyzone och får feeling” :skrattrull:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *