Ila firade midsommar på Ultuna

150706_ilainlagd

Ila, Ila – vår lilla olycksfågel! Dagen innan midsommar hade jag knappt hunnit sätta mig till ro på jobbet förrän dagis hörde av sig och var oroliga för Ila. Hon verkade må illa, var svullen runt buken och var orolig. Exakt de symptom hon har haft när hon fick magpumpas på SM (på dagen exakt fyra år senare!) och när hon fick sin magomvridning i fjol.

Med tanke på historiken blev jag väldigt orolig. Underbara Fia släppte allt hon hade, hämtade Ila på dagis och åkte i ilfart till Ultuna. Jag åkte från Stockholm och kom fram ungefär samtidigt. Tack bästa Fia, du är otrolig! :heart:

Ila var inte riktigt lika illa däran denna gång, röntgen visade inget men hon hade rejält ont i sin svullna buk och kräktes mycket. Hon lades in över natten till midsommarafton och piggade på sig rejält där! På eftermiddagen fick vi hämta hem en superpigg och glad Ila med normalstor buk igen …

Detta lilla troll, vad hon ska råka ut för!

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. 02 januari 2016

    […] akut dålig (uppsvullen i buken, kräkningar med mera) dagen innan midsommar och fick tillbringa ett dygn på Ultuna. Sedan kom hon hem och mådde ganska bra. Men under hösten eskalerade hennes magproblem igen och […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *