Steve på Tobias Sjöberg-kurs

150720

150720_spegeln

Taget i klubbens spegel.

I helgen har vi varit åhörare på kurs för Tobias Sjöberg, på Väsby BK. På söndagen dök en återbudsplats upp i klass 2-3-gruppen (!) så vi körde den, Steve och jag. Vi jobbade med ett par utvalda situationer ur den svåra banan och så fick jag mycket tips på hur jag ska grunda vissa grejer. Roligt och nyttigt! En av banorna var samma som Tobias hade med sig när han höll kurs hemma hos mig i fjol. Lite lustigt att ta sig an den igen, med en helt annan hund i vad som känns som en helt annan tid …

Det var i alla fall jättekul och Steve är ju så rolig att jobba med! Vi gjorde vår allra första jaakko ihop, och han är ju så drillad på tajta svängar redan – så med den manövern blev det lite overkill, haha:

Här är en film på två övningar:

Efter att ha varit på klubben i flera timmar och tränat en hel del, åkte vi vidare till Åhza och vallade. Där körde han tre pass i fållan och var SÅ duktig. Oj vad mycket mental ork han har nu, som klarar så mycket jobb och på ett så bra sätt. 🙂

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *