Steves superslalom

150808

Nu börjar jag verkligen känna att ”Fan det kanske inte vara en så dum metod det här ändå” om 2 x 2-metoden. Ett tag kändes det som sagt jävligt segt, men det släppte när jag bestämde mig för att sluta haka upp mig på fele. Jag var ovan vid metoder som inkluderar så mycket fel helt enkelt. Jag tror också jag kört för många skick, körde upp till 10 skick per träningstillfälle men sedan ändrade jag det till upp till max 5 skick. Det blev högre kvalitét på träningspasset då i mina ögon och jag kunde känna mig lite mer tillfreds.

Här är en film från idag! Vi tränar nu parallellt på säkerheten och självständigheten i 12-pinnars, med ingångsträning och hinder före och efter på fyra pinnar. Han är så himla duktig! :hjarta:

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *