Lyckan att kunna valla i trädgården

150827_stevevallar

Alltså, det här är ju bara överljuvligt! Jag har byggt upp en stoooor fålla i trädgården. Flaxa hjälper mig att ta in fårflickorna och så tränar jag med Steve där inne! Två gånger har vi tränat, ett pass i måndags och ett idag. Åååå vad duktig Steve är! Han är ju så jäkla rolig och naturlig, jag njuter verkligen av att få träna med honom! Hela passet idag pratade jag med vänlig röst med honom och berömde, berömde, berömde. Så otroligt harmoniskt! Vi har en stooor sten vid fållan där jag kan ställa kameran. Så här kommer en liten film från dagens pass!

150827

Fåren verkar trivas fint i trädgården! De äter, äter och äter! Och skiter en hel del … haha! De fungerar jättebra att valla på. De är inte superspringiga men inte tröga heller. Än så länge inte tama, man får passa på att njuta så länge det varar 😉

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *