Välkommen lilla Strössel

151125_strosselsuperfin

151125_Strossel_rumpa

151125_strosseltittarfram

Jag är verkligen inget fan av att ”återanvända” namn man redan döpt något djur till en gång i tiden, egentligen tycker jag det är snudd på makabert. Men nu blev det så den här gången. De som följt oss länge vet att vi en gång hade en kattunge som hette Strössel, men henne fick vi inte ha länge innan vi tvingades ta bort henne på grund av höftledsdysplasi.

Nåväl. Nu är Strössel 2.0 här. Hon är en söt liten dvärgwyandotte i färgen tvärrandig. Jag har alltid älskat den färgen så när jag såg att det här lilla hjärtat sökte nytt hem var det bara att slå till! I lördags kväll kom hon till oss. Hon blev, på höns vis, mottagen med skepcism och hårda ord – men det går bättre och bättre. Nu rör hon sig allt mer obehindrat med de andra. Hon är född i våras, har börjat värpa men har en paus just nu. Visst är hon både vacker och söt? 🙂

151125_allaputsar
Putsa, putsa!

151125_fail

151125_frost
Frost börjar nog värpa snart …

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *