Steffen + Aska = pycklingar!

151210_steffenaska
Mamma Aska och pappa Steffen! 🙂

Fia hjälpte mig att kläcka fram ett par kycklingar från Steffen och Aska! Så himla, himla coolt. Vi delade upp dem (det blev fyra stycken) och två av dem har nu flyttat hem till oss. På tisdag-onsdag hoppas jag att det kommer kompisar till dem, för jag har stoppat butiksägg från Coop och Ica i min kläckare (jo, en sådan blev jag förstås tvungen att skaffa) och fyra av dem har små kycklingar i sig, med beräknat kläck på tisdag … Sååå spännande!

De små Aska-Steffen-pycklingarna är mörka, har långa ben och är förstås ursöta. Här är första bilderna på dem – tre dagar gamla. De är svåra att fota, men det blir väl lättare med tiden! 🙂

151210_steffaskabebis3

151210_steffaskabebis2

151210_steffaskabebis1

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *