Tillfällig sinnesförvirring? Flaxa anmäld till IK1

161007_flaxaanmand

Haha! Bättre sent än aldrig … Flaxa, 10,5 år ska tävla vallning för första gången. Det började med att jag anmälde Steve till SULVK:s klubbmästerskap. Och om jag ändå skulle köra KM kunde väl Steve få starta IK-1? Inte för att vi tränat delning, någonsin, eller så … anywho – ja men om jag nu ändå ska dit med Steve, då måste ju Flaxa få haka på. Hon kanske skulle få köra KM hon med? Och om hon ändå ska köra KM … ja ni anar vad som komma skall va? 😀

Hösten har haft ett stor fokus på vallning, nästa helg ska Steve och jag försöka ta fårkörkort. Jag pendlar mellan fullständig panik och pepp. Fördelning cirka 95/5% 😀 Outtröttliga, fantastiska Eva Karlsson har hjälpt oss så mycket och kommer alltid med bästa råden när jag är redo att ge upp (för alltid). Du är bäst, Eva! <3 Här är en härlig bild som jag tycker speglar all den desperation man känner när det återstår 10 dagar till VP, höstmörkret har kommit och man tränar tills man behöver ha ficklampa för att se fåren, hunden och instruktören. 😀

161007_evamorkret

Men det här mörkret och kylan är rätt nytt faktiskt. Den här hösten har varit fantastisk, Åhza och jag har vallat ihop på så fina dagar att man nästan inte tror det är sant. Ljumma vindar och vacker höstsol. Håll tummarna för syskonen Steve och Knuff nästa helg! 🙂

steveochjag

Flaxa har fått vara med massor och jobbat denna höst med att ställa ut och hålla får åt ungdomarna. Hon är ju rätt olydig, lomhörd och envis. Men också väldigt duktig. Och det är så roligt att hon håller så fint, ett år efter sin skada i bogarna (ta i trä!). Hon njuter i fulla drag av att vara jettejetteviktig fårhund, och jag njuter av att ha en så lycklig Flaxa! 😀

161007_flaxa 161007_ahza

Steve, Knuff och bästa mormor/uppfödare/finavännen Åhza 😀

 

Du gillar kanske också...

4 svar

 1. Åhza skriver:

  Heja oss! ❤️

 2. Wolfgang skriver:

  Lycka till Anna!
  Vi håller tummarna för er! :gladnickar: :gladnickar:

 3. Angela Müller skriver:

  Vilket fantastisk kort på dig och Steve – skulle jag vilja ha! Men det var ju inte det jag skulle säga…Lycka till Anna! Jag ska hålla alla mina tummar :batty: :barit:

 4. Eva skriver:

  Tack Anna, jag rodnar :wub: :storkram:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *