januari 28, 2009

Vi flyttar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nya bloggen hittar du på http://blogg.pudelbus.com. Går du in på pudelbus.com när du läser min blogg så behöver du inte göra någonting.
Prenumererar du via rss är detta nya adressen: http://blogg.pudelbus.com/feed/

januari 26, 2009

Det här går inte!

090126.jpg

Vad ser det här ut som?
Ja just det! En chokladruta! Men det är det inte, det är en tvål! Och varje gång jag ser den, vilket är x antal gånger per dag när jag är inne på toa, blir jag SJUKT chokladsugen! Jag vet inte var jag ska ta vägen, helt ärligt. Den där tvålen åker ut med huvudet före! Jag har just svullat i mig en hel 200-grams marabou frukt och mandel-chokladkaka. Hjäääääääälp!

Aj aj aj aj !

Oskar gjorde slag i saken och skrev in sig på gymmet igår. Han gick ju ned en herrans massa kilo för många år sedan, 20 kilo var det närmare bestämt, men har lite svårt att hålla vikten. Lite träning har ju aldrig dödat någon så det ska bli skoj med sällskap på gymmet! Vi körde bodypump igår och jag tror vi har lika bisarr träningsvärk idag båda två. Jag har inte tränat ordentligt på veckor och oj vad fort man tappar! Men nu ska det bli ordning och reda igen. Men den här träningsvärken alltså, fyy. Mina ben värker vid minsta rörelse. Ska lura med Charlotte på en promenad nu direkt efter jobbet så att jag får röra lite på de stumma benstumparna.

Är fortfarande sprallig i sinnet sen Ilas träning igår!

januari 25, 2009

Agility, agility, agility!

  • I dag var Ila med i ridhuset och körde en halv bana flera gånger - alla hinder utom a-hindret var med. HON VAR SÅ DUKTIG! Hon hade jättefin fart, var hur säker som helst och var bara tokball! Fy fasen vad skoj det var! Jag blev så peppad så jag...

  • ... har nu anmält henne till hennes come back-tävling! Första tävlingarna blir Tranås helgen 2-3 maj! Oj oj oj vad roligt det här känns! Kan inte tro att det är sant! Fasen vad coolt!

  • Flaxa har jag precis anmält till Folksam Cup-deltävlingen 7 mars i Örebro! Klickade även i mig på Linköping 24 mars!!

  • Flaxa behöver hinderträna gungan - idag gjorde hon flera raketramper på rad. Slarvtant! Annars gick hon jättefint på träningen, och vi känns som ett bra team, men jag har ändå bestämt att...

  • ... inte söka landslaget förrän nästa år. Vi har inte tillräcklig rutin ännu och jag vill ha ett år till på mig innan jag åker till VM *kaxig eller vad*. Känns som ett bra och väl övervägt beslut - jag har funderat mycket vill jag lova! Men när jag söker vill jag känna att jag har där att göra och är bland de bästa. Som våra lopp ser ut idag är det för många diskar för att det ska kännas hundra. Vi behöver ett år till på oss att jobba ihop oss som team.

januari 24, 2009

Den där tungan alltså...

Flaxas tunga. Den passerar ingen obemärkt. Den är i princip alltid utanför munnen. Hon stoppar inte ens in den när hon sover, som ni ser ovan. Jag har varit på vallkurs och fått se min instruktör förtjust fnissa och konstatera att "Den där hunden kan jag inte ta på allvar när hon ser ut så där?", jag har spärrat upp munnen på henne otaliga gånger för att övertyga bettexperter om att hon INTE har bettfel. Jag svarat "Ja" minst 1000 gånger på frågan "Har hon alltid tungan ute?"
Det är inte klokt, men den knasiga tungan är utan tvekan Flaxas trademark.

Ser ni på bilderna hur torr och fnasig den blivit av att ligga ute i luften medan hon sov? Som en torr gammal läderbit...

Pudelbus.com


Bloggen är bara EN del av pudelbus.com! Besök hela sajten och ta del av filmer, foton, resultat och mycket annat skoj!

_POWERED_BY