« Halloj | Main | Hej! »

Halloj

Boris opererades nu för cirka två veckor sedan och jag kan med glädje meddela att han har blivit mycket bättre. Han kan skälla och busa utan att det slutar i en hostattack. Jag hade halsband på honom idag och han drog till någon gång och hostade då, men av normalt tryck på halsen hostade han inte som förut. *glad*

Någon hund på dagiset har fått noskvalster så nästa vecka skall en behandling påbörjas för allihopa. Aldrig tar det slut på "eländet"....
Jag var och tittade på agilitykursens avslutningstävling i tisdags. Jag hade en föraning av vem som skulle ta hem vinsten och mycket riktigt: Milou och Hillevi vann stort i minihundsklassen. Ett stort grattis till dem båda!
Jag blev verkligen sugen att börja träna igen när jag såg de andra från kursen. Får skicka in en intresseanmälan till en fortsättningskurs i höst tror jag minsann. :-)

Ja nu ser jag verkligen fram emot en sjukdomsfri sommar här. Hoppas det är som Hillevi brukar säga; "Nu har du fått dina problem med Boris på en gång så nu kommer han aldrig mer bli sjuk"... *fniss*
På tal om Milou och Hillevi finns det nya fina kort på dem och Boris och mej på fotosidan! Ta en titt på dem, de är riktigt läckra! C Y soon,

Anna

Post a comment