« Tjeeena! | Main | Halloj »

Tjeeena!

Med det varma vädret följer fästingarna. I helgen plockade jag cirka 12 stycken sammanlagt. *burr*
Skall snart gå igenom Boris för dagen och se hur många jag hittar idag, men jag måste pusta ut lite efter jobbet först.
Jag har funderat på att använda Exspot eller Frontline, fästingmedel, men jag känner mej tveksam. De är så STARKA! Om hunden skulle bada i en sjö dör fisken som lever där i, bara en sådan sak visar ju hur starkt det faktiskt är.

Nu har vi varit och hälsat på Kennel After Five, och det var mycket trevligt. Se på fina foton och läs om besöket på fotosidan.

Agilityn rullar på, men när det är så varmt så orkar hundarna inte så mycket. Det är ju förståeligt. Boris är mycket duktig på däcket nu, och ahinder och balansen går som smort. Värre är det när jag gör sidbyten, då blir han förvirrad och vill gärna stanna upp och kika vad jag gör. Sen är jag väldigt osmidig än så länge vid sidbytena, men bara man får lite rutin på det så...
Efter den här kursen slut blir det nog en paus från agilityn. Funderar på att gå en grundkurs hos en brukshundsklubb, där man lär sig lite grunder för att kunna gå vidare i lydnad.
Vi får väl se!

Angående halsen tycker jag att det har blivit bättre nu, men inte helt bra. Skall prata med veterinären imorgon och se vad han säger. Vad jag vet är i alla fall att jag måste höja immunförsvaret väsentligt. Skall byta vitaminer och även börja ge honom alger.

So(l) long,

Anna

Post a comment