« Nya kombinationen | Main | Flaxas första Stockholmsnatt »

Flaxa!!!!

Jag är helt slut efter en lååååååååång dag i bilen. Oskar och jag har åkt Sthlm-Gbg-Båstad-Trelleborg-Sthlm denna helg... anledningen till denna vilda tripp stavas Flaxa! Det är vår nya fyrbenta familjemedlem: en sockersöt och underbart mysig liten bc-tjej på åtta månader, importerad från Storbritannien av Lottie på Kennel Somolli.
Jag bubblar av glädje och vill bara ner och gosa med lilla Flaxa så jag slänger ut lite bilder och återkommer med massoooooor av info såklart!!! :-D


Comments

Hjälp! Vicken sötnos! När kommer ni och hälsar på?

Jättesöt är hon, ska bli spännande att följa!

Det var som faan... lycka till! :-)

Ang. nya kombinationen så hoppar Zappa studs om hon kommer in kort.... Kör vi upplopp (dvs snabbare) så hoppar hon första, DYKER under andra (utan att riva på 30 cm!) & hoppar tredje!! Attans hund ;o)Förvisso kreativt men det är def. bättre om hon kortar sig & hoppar alla tre hindrena :-D

Lycka till med Flaxa! Jag har oxå alltid varit sugen på BC men jag håller mig till "mini-varianten" istället: Zappa & from förra tisdagen Ozzi!

Oj, jaha det blev en bc!! Grattis till den nya sötnosen!! Hoppas att Boris och Ila tycker det är kul med en stooor fyrbent familjemedlem!

spännande! jag följer den här bloggen slaviskt (nästan) och tycker det är jättekul att det kommer en till hund att följa. dessutom blir jag avundsjuk :)

Stackare, jag skulle döööö utan min ergonomiska skummgummikudde!!! De har extrapris på dem på Hemtex (som vanligt) så skynda ner och köp en - håll den sedan inlåst när Flaxa är i näreheten!!!

Post a comment