« Boris och bollen | Main | Charlotte »

Älskade luspudel

001.jpg

002.jpg

003.jpg

Både Oskar och jag har de senaste dagarna kommit på oss själva att tänka på hur fantastiskt det är att vår älskade Ila lever, är frisk och finns med oss. Det har varit så nära i sommar flera gånger att man faktiskt trodde att hon inte skulle klara sig. Vår lilla luspudeltoffel!

(Charlotte fotade dessa! Inga stilpoäng för min lugg, jag hade sex minuter på mig att göra mig i ordning så jag prioriterade, i ordning: 1. Klä på mig kläder, 2. Borsta tänderna, 3. Få med mig hundarna. Mittenbilden har ingen bra skärpa någonstans egentligen, men jag tyckte jag var så söt där )

Comments

Visst är det underbart att det ordnade sig till slut!
Hon är så söt lilla Ila - ja det är du med Anna! :-)

Kram Gunilla
och luspudelns mamma

Det tredje fotot är ju helt fantastiskt!

Bakgrunden ser helt trollsk ut med otroliga färger - som om ni står i en fotostudio nästan.

Ser fram emot att få träffa lilla Ila nån vacker dag. Jag har ju lyckats smälta totalt för de andra två. :-)

Å, tack Dana! Nästa gång hänger Ila-pila på! Och då blir det ännuuu mer foton av killarna med nya objektivet :-D

Precis, bra känsla i bild 2 he he he.

Ni är bara så gulliga bägge två!

dags att ses va ;)
kram och en extra puss till luspudeln ;)

blir så avundsjuk; ila e världens finaste nu....kram kram cu!!

Post a comment