« Filmschemat spikat | Main | Jordens fetaste flick och ridhuspremiär »

Ja se det regnar snöblandat

081116.jpg

Den här synen möttes jag av när jag släpade mig upp tio i tolv idag. Snöblandat regn som meterologen skulle säga.
Klockan är nu 14.00 *pip* och jag har inte varit ute med hundarna ännu. Och de säger ingenting, de vill inte gå ut... räckte med en snabbkiss i trädgården och sen in till soffan igen...

Jag var helt övertygad om att vi hade fått in en katt i lägenheten i morse, det lät PRECIS som att någon jamade uppfordrande i vardagsrummet. Jag letade runt lite, visserligen utan glasögon, men jag kunde inte hitta någon misse. Efter ett tag visade det sig vara Boris mage som kurrade... Det var en ny taktik från matvraket!

Men men. Vov måste få röra på sig och likaså jag så nu blir det morgonrock av och kläder på och ut i rusket.

Post a comment