« Doffan stämplar Felix i fejjan | Main | Ett livstecken »

Mycket foton blir det

081109_flaxa1.jpg

081109_flaxa2.jpg

081109_flaxa3.jpg

081109_flaxa4.jpg

081109_flaxa5.jpg


Jösses vad jag fotar. Charlotte och Åhza har varit nära att nita mig flera gånger idag när jag sprungit runt med kameran i högsta hugg. Men det är ju så roligt att pröva sig fram!
Får allt mer kläm på iso-slutartid-bländare-över/under-exponering och så vidare. Men det är svårt och det jag älskar att fota - hundar i snabba rörelser - är ju verkligen ingen piece of cake! Tomten kommer med ett teleobjektiv i säcken i år, gissa om jag längtar?!

I morse åkte jag och Charlotte till Åhza och käkade frulle. Hur gott som helst och verkligen jättetrevligt. Det var kul att få träffa lille Dolph! En liten promenad blev det också och sedan åkte vi till klubben och mötte där upp Pearl, och sedan kom Vicky med kusin! Härligt, det är alltid kul att komma ner till klubben och träna lite hund och snacka lite skit. Blev inte så mycket träning för mig och Flaxa, men körde en raksträcka med massor av hinder med olika höjder och bredder (oxer). Hon jobbade JÄTTEFINT och taxerade och längde och kortada sig trots farten. En enda rivning gjorde hon. Duktiga tjejen!

Helgen har verkligen varit toppen. Nu: sova.

Comments

Du och kameran verkar gilla varann! Fina bilder!

Vet inte om jag tycker det är ok att Flaxa mördar pudlar! Även om de är rosa och av tyg ;-)

Jätteroligt med mycket bilder ju ;D

Jättefina bilder! Jag är inte alls så duktig med kameran. Varför har du tagit bort fliken "länkar"?

Post a comment