« Årsfrågor 2008 | Main | Hej 2009! »

Provat nya objektivet

081230_flaxa.jpg

Den här bilden var inte alls skarp eller bra alls från början men lite går att rädda i photoshop. Tycker Flaxa ser så rolig ut så jag ville visa ändå. Jag var en bra bit därifrån så jag har zoomat max.

Men gud vad bra objektivet är, var ute och provade en bra stund innan jag höll på att förfrysa och fick ge upp. Gud vad jag ser fram emot ljusa vår- och sommardagar. Ska jag fota massor eller ska jag fota massor?!

Tack mamma och pappa för ballaste julklappen ever!

Comments

Tack jälv Anna, jag saknar er och har lite ångest för att inte Boris blev kvar hos oss ;-( *Kram*

Du ska fota massorna !

Mamma, tror det var bra att det blev som det blev. Boris är jättepåverkad av smällarna i år :(. Vill ha honom hos mig när han är sådan här. :'( Jag jagar skitungarna som smäller i kvarteret med kvast ska jag säga!

Ta tider över 1/600 del så blir de skarpa! Det är rörelseoskärpa i den.

Kul med ny glugg!

Gott nytt år!!

Gott nytt år!

Post a comment