« Den där tungan alltså... | Main | Aj aj aj aj ! »

Agility, agility, agility!

  • I dag var Ila med i ridhuset och körde en halv bana flera gånger - alla hinder utom a-hindret var med. HON VAR SÅ DUKTIG! Hon hade jättefin fart, var hur säker som helst och var bara tokball! Fy fasen vad skoj det var! Jag blev så peppad så jag...

  • ... har nu anmält henne till hennes come back-tävling! Första tävlingarna blir Tranås helgen 2-3 maj! Oj oj oj vad roligt det här känns! Kan inte tro att det är sant! Fasen vad coolt!

  • Flaxa har jag precis anmält till Folksam Cup-deltävlingen 7 mars i Örebro! Klickade även i mig på Linköping 24 mars!!

  • Flaxa behöver hinderträna gungan - idag gjorde hon flera raketramper på rad. Slarvtant! Annars gick hon jättefint på träningen, och vi känns som ett bra team, men jag har ändå bestämt att...

  • ... inte söka landslaget förrän nästa år. Vi har inte tillräcklig rutin ännu och jag vill ha ett år till på mig innan jag åker till VM *kaxig eller vad*. Känns som ett bra och väl övervägt beslut - jag har funderat mycket vill jag lova! Men när jag söker vill jag känna att jag har där att göra och är bland de bästa. Som våra lopp ser ut idag är det för många diskar för att det ska kännas hundra. Vi behöver ett år till på oss att jobba ihop oss som team.

Comments

Vad kul! Då håller vi alla tummar och tassar 2 - 3 maj!:-)

Vad kul! Då håller vi alla tummar och tassar 2 - 3 maj!:-)

Post a comment