« Agility, agility, agility! | Main | Det här går inte! »

Aj aj aj aj !

Oskar gjorde slag i saken och skrev in sig på gymmet igår. Han gick ju ned en herrans massa kilo för många år sedan, 20 kilo var det närmare bestämt, men har lite svårt att hålla vikten. Lite träning har ju aldrig dödat någon så det ska bli skoj med sällskap på gymmet! Vi körde bodypump igår och jag tror vi har lika bisarr träningsvärk idag båda två. Jag har inte tränat ordentligt på veckor och oj vad fort man tappar! Men nu ska det bli ordning och reda igen. Men den här träningsvärken alltså, fyy. Mina ben värker vid minsta rörelse. Ska lura med Charlotte på en promenad nu direkt efter jobbet så att jag får röra lite på de stumma benstumparna.

Är fortfarande sprallig i sinnet sen Ilas träning igår!

Comments

Annars kan jag rekommendera att döma i sisådär 6-7 timmar. Jag har sån grym träningsvärk i rumpan...

Har också träningsvärk. Ingen bodypump, men företagsmästerskap i innebandy i Varberg. Jag spelade i två lag (mixed och herrar +35). Många matcher blev det. Närmare bestämt 13 st: kvalspel, semifinaler och final.

Post a comment