« Ilas tränings-comeback | Main | På klubben är man aldrig ensam... »

Bilbryderierna är över för ett tag

Jag köpte mig en sådan där där Dogmanbur jag provade häromdagen. Och vad nöjd jag är! Olyckskorpar har varnat för att den kommer att låta massor, och visst skramlade det lite grand om den när jag körde hem på motorvägen, men nu har jag spänt åt den med några spännband storlek xxxxlarge och oj vad bra det blev! Inte ett ljud från den och den passar verkligen perfekt där bak. Kanske byter jag ut den mot en skräddarsydd krocksäker bur så småningom, men just nu är jag fattig som en kyrkråtta och i den här åker de finfint ett tag framöver!


Jag har tagit bort mittensätet där bak och kan se rätt in i buren om jag vänder mig om, det här är vyn från förarsätet. Hur mysigt som helst. Och varje gång jag kollat bak så ser jag knappt någon hund, de kurar ihop sig i varsitt hörn. Skönt att de inte verkar tycka att det är trångt - den gamla buren var ju gigantisk och det var ju bra på ett sätt men väldigt mycket utrymme försvann för annat.

Det här känns som en toppenlösning!!!

Comments

Ser smutt ut! :-D

Men var packar du nu? Har du inte bara typ ett säte att lägga grejer på?

Vore jättetrevligt att kunna ha lite kontakt med hundarna när man kör tycker jag. När vi var på vilresa i fjällen för några år sen hade vi hundarna i baksätet för att få plats med mer packning och det var jättetrevligt att se hur de hade det, särskilt eftersom vi körde väldigt många timmar per dag.

Det är jättestort i baksätet, mycket rymligare än vanliga bilar. Och så ska jag packa ovanpå buren när det behövs- massor av utrymme där! Den andra buren täckte ju upp till taket.

Kram på dig!

blev ju kanoners, saknade dig ikväll!
kramar

Super ju!!!

Urtjusigt! Nöjd med Boris fleeceobtrack?

Får du inte allt i huvudet då om du bromsar och det ligger ovanpå buren? Eller går det att sätta galler ändå kanske?

Man får kombinera med antingen med ett lastgaller/lastnät eller surra fast lasten.

Skit snygg o praktisk bil.. Men packa ovanpå.. då blir de inte mycke luft kvar till vännerna i buren under sommartid.:S Det var det första jag tänkte på.

Nyfiken då jag köpt en kombi, hur stor är din bur?
Hur stor behövs för två odågor?
Vill ha en som går att plocka ur när jag behöver lasta annat. Samtidigt vill jag kunna ha hunden kvar i bilen en stund utan att det blir för varmt,på sommaren.
Tips?

Post a comment