« Dagens dialektala ord: Mocklis | Main | Agility, agility, agility! »

Den där tungan alltså...

Flaxas tunga. Den passerar ingen obemärkt. Den är i princip alltid utanför munnen. Hon stoppar inte ens in den när hon sover, som ni ser ovan. Jag har varit på vallkurs och fått se min instruktör förtjust fnissa och konstatera att "Den där hunden kan jag inte ta på allvar när hon ser ut så där?", jag har spärrat upp munnen på henne otaliga gånger för att övertyga bettexperter om att hon INTE har bettfel. Jag svarat "Ja" minst 1000 gånger på frågan "Har hon alltid tungan ute?"
Det är inte klokt, men den knasiga tungan är utan tvekan Flaxas trademark.

Ser ni på bilderna hur torr och fnasig den blivit av att ligga ute i luften medan hon sov? Som en torr gammal läderbit...

Comments

Hjälp, hon ser ju skitläskig ut på näst sista bilden!

Hjälp, hon ser ju skitläskig ut på näst sista bilden!

Grannes BC har för lång tunga, så den hänger alltid utanför. Hon kanske har lika? :)

Post a comment