« Aj aj aj aj ! | Main | Vi flyttar !!!!!!!!!!!!!!!!!!! »

Det här går inte!

090126.jpg

Vad ser det här ut som?
Ja just det! En chokladruta! Men det är det inte, det är en tvål! Och varje gång jag ser den, vilket är x antal gånger per dag när jag är inne på toa, blir jag SJUKT chokladsugen! Jag vet inte var jag ska ta vägen, helt ärligt. Den där tvålen åker ut med huvudet före! Jag har just svullat i mig en hel 200-grams marabou frukt och mandel-chokladkaka. Hjäääääääälp!

Comments

Jag fattar vilken tortyr du utsätts för, särskilt en dag som denna...

Ha ha ha det är ju livsfarligt!

Det var den dummaste tvål jag sett! Som gjord för hejdlösa kaloriintag!

Haha vilken aptitretare! Frukt & mandel är en favorit här också! Livsfarligt god... :D

HAHAjag förstår precis!fast jag tycker inte den e så dum,tänk att alltid kunna skylla på den PERFEKT!(eftersom man aldrig annars skulle äta den där 200 gramaren hihi)och sen kan man ju alltid gå 15 min x-tra på promenaden så e de dåliga samvetet borta(ivarje fall för mig),kommer ju snart o hälsar på då skulle sitta fint med lite kaffe o choklad ..kram anneli

Har du smakat på den? Jag hade en sån en gång och gjorde det. Den var inte god...

Jag såg en rostfri tvål på Järnia!
Prova den!
Den håller säkert länge också!
(Låter som ett dåligt skämt men är sant!)

Kram!

Post a comment