Main

januari 24, 2009

Den där tungan alltså...

Flaxas tunga. Den passerar ingen obemärkt. Den är i princip alltid utanför munnen. Hon stoppar inte ens in den när hon sover, som ni ser ovan. Jag har varit på vallkurs och fått se min instruktör förtjust fnissa och konstatera att "Den där hunden kan jag inte ta på allvar när hon ser ut så där?", jag har spärrat upp munnen på henne otaliga gånger för att övertyga bettexperter om att hon INTE har bettfel. Jag svarat "Ja" minst 1000 gånger på frågan "Har hon alltid tungan ute?"
Det är inte klokt, men den knasiga tungan är utan tvekan Flaxas trademark.

Ser ni på bilderna hur torr och fnasig den blivit av att ligga ute i luften medan hon sov? Som en torr gammal läderbit...

januari 21, 2009

Helgens Gråbo-resa

Jag och tjejerna var ju i Gråbo i helgen! Boris var kvar hemma med husse. Steffanie kom upp från Malmö och endast pappa var hemma då mamma var på skidläger. När man åker ned för en helg sådär blir det ju rätt intensivt och inte så många timmar att verkligen umgås på innan det är dags att åka hem igen. Men vi hade jättetrevligt i alla fall och fick snackat massor och myst. Här är lite bilder från långfrukost, pappa sitter och berättar om sin barndom. Steffanie är i en jag-vill-veta-allt-om-din-uppväxt-fas och jag måste säga att det är fantastiskt skoj att få berättat för sig hur ens föräldrar växt upp!

Jag hann även med att träffa två kompisar så nog var helgen maxad alltid! Och nya bilen var fantastiskt trevlig att köra långt med: Söta lilla gulle-Toyotan! :-D

januari 14, 2009

Praktikanten och Flaxa

090114_1.jpg

090114_2.jpg

090114_3.jpg

090114_4.jpg

090114_5.jpg

090114_6.jpg

090114_7.jpg

januari 02, 2009

Två soffpotatisar

090102_2.png

090102_3.png

Loft är spännande

090102.jpg

Idag var Jojo, Tomas och Bea här och hälsade på. Bea tyckte att vårt loft var sååååå spännande!

Jag känner mig extremt oförberedd, men faktum är att jag och Flaxa ska tävla nu i dagarna fyra! Det är tävlingarna på Kistamässan som drar igång i morgon. Ska bli oerhört kul och jag känner mig faktiskt peppad! De banor vi kört på sistone har känts toppen, vi sätter ofta nollan direkt. Ska verkligen anstränga mig till det yttersta för att få till en bra känsla i loppen nu de här dagarna. Jag vill kliva av planen och känna att jag gjort allt i min makt för att få till loppen!

januari 01, 2009

NyårspromenadenNyårsfoton

Väldigt varierande färger och kvalitét men det får duga att visa i alla fall!Vid halv två började fyllbultarna bråka... ;)


Hej 2009!

090101.jpg

Vilken underbar nyårsafton jag har haft! Har varit hos Pernilla och Robert tillsammans med Charlotte, Oskar och hundarna förstås. Vi har käkat massor av gott och skrattat så jag har ont i mina magmuskler... Ska sova nu, ville bara önska er alla ett gott nytt år och visa bilden ovan jag tog på min och Scarletts promenad i eftermiddags. Hur sköna färger som helst ute och kameran fångade dem alla helt perfekt. Till och med lilla månen uppe tlll vänster är så fin så fin!

God natt!