Main

juli 25, 2008

Landslaget klart

Fick hem papper om landslaget 2008 idag. Medium förvånade lite, men jag måste säga att beslutet de tagit är helt rätt. Jag tror att Sverige åker till Finland med ett oerhört starkt lag i samtliga klasser i år. Gud vad skoj!

Nu ska jag duscha KALLT och bege mig ut mot Kungsängenhållet, ska valla med Petra.

juli 21, 2008

Malin Tångrings och Jenny Damms sista uttagningslopp för landslaget 2008


08-07-20 Jenny Damm & Elvis sista landslagsuttagningsloppet from Anna on Vimeo.


08-07-20 Malin Tångring & Arwen sista landslagsuttagningsloppet from Anna on Vimeo.

Fantastiska ekipage! Jag är så glad att dessa två duktiga tjejer får varsin plats i vårt landslag - de kan utan tvekan spöa omvärlden i Finland i höst. GRATTIS Malin och Jenny!

maj 25, 2008

Hemma från Sundsvall

080525.jpg
I denna hallen har vi tillbringat hela helgen...

080525_2.jpg
Folksam sponsrade, syns det?

080525_3.jpg
Flaxa barrikaderar Sofias säng och knör undan Casey...


080525_4.jpg
Stumpen är söt.


Japp hemma från Sundsvall. Fanns ingen anledning att köra fler lopp med Ila idag, hon springer inte ordentligt på mattan och jag hade ingen lust att köra för körandes skull. Prioriterade att komma hem tidigare istället.

Flaxa gick fint i sitt lopp idag, var stadig på mattan och det kändes faktiskt riktigt bra. Tyvärr körde hon raketrampen på gungan så vi diskade oss men det var flera bitar som kändes bra. Skön känsla att kunna köra på på mattan också, nu när hon hade fått känna på den i går.

Känner mig inte speciellt besviken trots allt med landslagsuttagningen. Det är bara att konstatera att vi inte räckte så långt i år och att svenska smallaget i VM kommer bli sjukt starkt, vilka superhundar vi har!

Nu ska jag duscha, oh my vad skönt!

Just det, eftersom mina egna lopp inte är mycket att visa upp, visar jag Malin Tångring och Arwens snygga vinstlopp för idag! De är SÅ duktiga!


08-05-25 Malin o Arwen vinner landslagsklass 3 from Anna on Vimeo.

Nu är det kört

Kört tredje loppet nu, och det var ju ingen höjdare. Slalomingången fel och med fem fel är man helt rökt tyvärr. Så nej, där tog vägen mot VM snabbt slut. Självklart är jag besviken men det känns faktiskt okej ändå. Bara att vara realistisk, vi kan inte konkurrera med de svinsnabba sheltiesarna när de går nollade. Det är som att komma i large med något annat än bc- det kan gå men det är om de andra kör bort sig. Med hela Sveriges smallelit på plats står jag och Ila oss slätt. Tråkigt- men sådant är livet.

Continue reading "Nu är det kört" »

maj 24, 2008

Tre poäng

Meh! Konstigaste loppet på evigheter med Ila, började skitbra men sen kunde hon inte tunneln... Hej klass 3-hund. Ja så tre enstaka poäng i landslagsuttagningen hittills. Okej vi är inte helt rökta men det ser inte bra ut om man säger så... JaJa. Nu ska vi äta mat och slappa och njuta av en skön kväll. I morgon är det nya tag, tjoho!

Landslaglopp 1: agilityklass

En retlig femma i ett annars ok lopp. Synd som sjutton. Sheltiesarna sopar banan i small. Maja tokvann förstås. Ska in och kolla hur många poäng vi lyckades få. Bättre än disk i alla fall men trist. Vi fick fel på att Ila inte tog min uppvändning efter en pull. Har hänt förut, det ska vi träna på JÄRNET nu kan jag säga.

april 03, 2008

Landslagsaspiranterna...


Förra årets landslag. Jag står längst upp till vänster, de gulklädda är reserver.

landslag2.jpg
Smallgänget. Vi i grå byxor är reserver.

... är nu officiella! Fy fasen vad kul det ska bli. I år ska jag köra med mer attityd och gå in och ta plats. Förra året var jag rätt skitenödig genom hela uttagningsprocessen om man säger så. Nu känner jag mig revanschsugen och ska inte spara på något krut kan jag lova! Vinna eller försvinna! Med den konkurrensen gäller det att trycka gasen i botten!
Ser att det är en dvärgpudel till som söker i år! Härligt!
Oj, oj, oj nu är man taggad minsann...

En annan kul grej, i dag kom skattebeskedet:

080403.jpg

Well sweet mother Maria!