Main

januari 13, 2009

Har världen blivit galen?

090113.jpg

Kolla in min auktion!

januari 09, 2009

Ryggsäcken såld

121 kronor för ryggan ger summan:

1673 kronor!

Chefen drog tillbaka sin auktion och sålde lurarna till en polare istället!

januari 08, 2009

Jakten på auktionskickar fortsätter

Fick, efter flera timmars tjat, tillåtelse av chefen att sälja hans splitternya asgrymma noise reduction-lurar Creative Aurvana X-FI på Tradera. Jag får 10% av köpesumman. Och nöjet att se folk buda. Om det nu blir några bud vilket jag hoppas på - det är sjukt bra lurar vi snackar om här!

januari 06, 2009

Damn! :-D

090106.png

KATSCHING! Jäklar! Precis när jag skickat iväg förra blogginlägget såldes de två böckerna som var kvar. 99 kronor och 49 kronor till alltså.

Summa: 1552 kronor

Den som söker skola finna

Jajamen, jag rotade runt lite och hittade ett par pudelböcker i min bokhylla som jag aldrig tittar i längre. En av dem är över 30 år gammal så den tyckte jag nog kunde vara till intresse. Men jag lade ut rubbet på Tradera och vips var två av dem sålda för 49 kronor/styck.

Det betyder att jag sålt för 1404 kronor!

Och mer ska det bli, har fått bud på ryggsäcken jag lade ut med utropspris 99 kronor.

december 26, 2008

Vild Tradera-action!

HAHA! Auktionen på punkhalsbandet gick just ut och de sista fem minutrarna budades det VILT!!! Höll på att skrika mig hes här i upphetsning! Hur kul som helst! Utropspriset var 25 kronor och det slutade på 183 spänn! De sista fem minutrarna rasade buden in! Haha, fy fasen vad kul det här är! Men nu har jag ingen auktion kvar! Måste leta runt lite i lägenheten efter säljbara prylar...

december 22, 2008

Den enorma summan 26 kronor...

081222.jpg

... lades till Tradera-plus-kontot igår när jag sålde almanackan från Royal Canin som jag fick gratis på Hund 2008-mässan.

Summa: 1123 kronor.

december 21, 2008

Nu har budgivarna vaknat...

081221.jpg

Det grymt snygga punk-hundhalsbandet har traderarna börjat buda loss på nu! Det är verkligen SÅ SÅ SÅ snyggt men jag har inte halsband på mina hundar (utom Flaxa då och då och det är för litet för henne) så jag säljer det hellre. Det är verkligen sjukt gulligt och tufft på samma gång!

Idag ska jag fota månadsbilder för december! Att fota hundarna uppställda en gång i månaden har verkligen varit ett roligt projekt som jag tänker fortsätta med. Det enda jag funderar på är om jag ska kategorisera dem annorlunda så att även kan få enbart respektive hunds bilder istället för att som idag bara ha valmöjligheten att klicka på månadsbilden och få alla... ska pyssla lite med det tror jag.

december 20, 2008

Katsching!

99 kronor till in, någon köpte precis musen!

Det ger en summa på 1097 kronor!

Å där var Greg-videon såld...

... vilket innebär, med de avslutade auktionerna på Marie Hanssons handlings-DVD samt jeansen, att jag sålt prylar på Tradera för 998 kronor! Öronmärker och samlar pengarna på ett speciellt konto och ska köpa något riktigt rolig för dem så småningom...

december 16, 2008

Traderasiffror

Nu har jag sålt två cd-böcker, ett par thermobrallor, en hundmassagebok och en mus på Tradera.

Har nu sålt för 487 kronor!

Fyra av de fem auktionerna som ligger ute har dessutom fått bud så där är det minst 177 kronor till...
Det är så roligt att se sina grejer bli budade på och följa utvecklingen! Min chef mobbar mig som sjutton för att jag är så besatt av det - han tycker att jag ska ägna tiden åt att komma på en idé som gör mig till miljonär istället... Vad hände med det alldeles utmärkta uttrycket "Många bäckar små"?

december 12, 2008

Tradera Tradera Tradera....

punkhalsband.jpg

*asg* Lade ut det här halsbandet och inom 30 sekunder hade någon budat på det! Folk är on fire! Är det alltid så här eller är det som Tomas sa, jultidstendenser?

december 10, 2008

"Positiv, bra och trevlig kontakt"

081210.jpg

Å vad det är roligt med Tradera!!! Mina auktioner går riktigt bra tycker jag men jag är förvånad över att ingen budat på Greg Derrett-filmen ännu. Den är i nyskick och utroppriset är 200 kronor under nypriset. Fast lika förvånad är jag över vissa lagda bud, inga nämnda inga glömda .

Rubriken är förresten mitt första omdöme jag fått, från en av mina två sålda auktioner. Haha, det här är sjukt roligt.... faktiskt! Hittills har jag sålt för 138 kronor.

Ikväll har jag varit på ett jättebra pass på Sats, Muskel heter det. Har ju fastnat som sjutton på Bodypumpen, men Muskel-pass är ett toppenbra komplement. Är så glad att jag håller i min träning och verkligen hittat en aktivitetsnivå som passar mig. Har som mål att träna två gånger i veckan och det är sällan jag inte klarar det. Det är alldeles lagom för mig.

december 06, 2008

Agilityfilmer till salu

Lagt upp lite prylar på Tradera jag tror skulle intressera er agilityfans :) Kika här!

december 05, 2008

Officiell Tradera-junkie

HA! Sålt båda prylarna nu jag lade upp igår. Aj aj vad kul det är! Har lagt upp två grejer till nu, hoppas det kommer bud på dem också!
Killen som skulle köpa objektivet kom förbi jobbet idag och allt gick toppenbra. Ska hålla ögonen öppna nu för ett 30mm 1,4.

december 04, 2008

Tradera-newbie

Oj vad roligt! Fick lite blodad tand när Oskar hjälpte mig sälja min förra mobil på Tradera för några veckor sedan, fick 800 spänn för den. Registrerade mig ett eget konto ikväll och lade ut en bok som såldes för 70 kr redan tio minuter efter att jag lagt ut auktionen! Haha, vad kul! Nu tittar jag runt i lägenheten efter fler saker jag äger men inte använder. Det här kan man nog bli lite smått beroende utav...