Presentation

Kitty är en rolig och knasig hund. Vad vi än gör lägger hon ned 200% engagemang i det och har en naturlig intensitet i sig. Hon växlar upp av sig själv så att säga. Samtidigt har hon huvudet med sig och tänker väldigt mycket, analyserar och vill förstå.

I agilityn har hon precis allt jag kan önska mig! Noggrann, svinsnabb och väldigt lyhörd. Jag har lagt ned mycket tid på hennes utbildning och redan vår första säsong kunde vi skörda frukten av de noggranna grunderna. Jag ser fram emot många år ihop på banan!

Vallningen har vi lagt ned då vi inte kan komma överens om hur det ska gå till i hagen. Ett ledsamt men klokt beslut jag tog efter att ha försökt på alla de sätt att utbilda henne, inklusive att låta en duktig instruktör själv valla med henne.

I vardagen har vi haft ganska stora problem med framförallt flocklivet och få det att fungera. Sedan är det lite andra ”knasgrejer” som jag bloggat flitigt om under etiketten ”Projekt knaskatt”. Läs gärna mer där!

Oavsett de problemen har, eller utmaningar kan vi kalla dem, är Kitty en hund som gått rätt in i hjärtat på mig, och jag tycker så otroligt mycket om henne!